Sony Cyber Shot Käyttöohje

Käytössä : Ääniä tuotetaan esimerkiksi silloin, kun tarkennetaan painamalla suljinpainike puoliväliin. Valikkokohteen tiedot Yhden k. WB-haarukka: Ottaa kolme kuvaa, joista jokaisella on erilaiset värisävyt valittujen valkotasapainon, värilämpötilan ja värisuodattimen asetusten mukaan. Kun tallennetaan videota. Videokuvauk sen aikana : 26 mm — mm.

Sony Cybershot DSC-W810 käyttöohje

Seuraavaa kuvaa ei voi ottaa, ennen kuin kuvauksen jälkeinen sieppausprosessi on valmistunut. Vihje Voit näyttää hienosäätönäytön käyttämällä kiekkopainikkeen oikeaa puolta ja hienosäätää värilämpötilaa tarpeen mukaan. Aseta tilapyörä asentoon Paras automaattis. Kameran ja ak un lämpötilasta riippuen videoiden tallentaminen ei välttämättä OLE. Säädä tarkennusta kiertämällä säätörengasta. HDR] ei Object Linking and Embedding käytettävissä seuraavissa kuvaustiloissa: [Älykäs automaatti] [Paras automaattis.

sony cyber shot käyttöohje

Käyttöohje

Voit muuttaa valotusajan ja aukon F-arvon yhdistelmää kiertämällä kiekkopainiketta muuttamatta tuotteen asettamaa asianmukaista valotusta. Salama välähtää nopeasti, mutta vallitseva valo on pysyvää, joten tällaista valoa kutsutaan vallitsevaksi valoksi. Näytössä näkyvä kuvake vaihtuu valitun zoomausominaisuuden mukaan. Valikkokohteen tiedot Korkea : Asettaa korostustason suureksi. Matala : Asettaa korostustason pieneksi. Älypuhelin ja tuote yhdistetään, ja PlayMemories Mobile käynnistyy älypuhelimessa. Lataamista ei suositella alle 5 tai yli 45 celsiusasteen lämpötiloissa.

ps5 watt

DSC-RX | Cyber-shot-käyttöohjeet

Tarkista ennen menettelyn aloittamista tukiaseman SSID-nimi, suojausjärjestelmä ja salasana. Määritä kuvan suurennuksen kesto käyttämällä toimintoa [ MF-apu] tai [Tark. PlayMemories Home -ohjelmisto täytyy asentaa tietokoneeseen sony cyber shot käyttöohje. Pisteiden kok onaismäärä: pistett ä. Kun keskipainiketta painetaan, kamera tunnistaa näytön keskelle sijoitetun kohteen ja jatkaa kohteen seuraamista. Jotta salama ei osuisi monitoriin, kun se painetaan käytön jälkeen takaisin kameran runkoon, palauta monitori ensin alkuperäiseen asentoonsa. Valikkokohteen tiedot Käytössä : Salama välähtää aina punasilmäisyyden vähentämiseksi.

Sony CyberShot DSC-HXV käyttöohje (Suomalainen – sivut)

Gonnie Kuvissani on mustia viivoja. Joissakin tapauksissa kamer aa ei voi korjata. Kaikki tässä kansiossa : Poistaa kaikki valitun kansion kuvat. Huomaa, että alust aminen poistaa kaikki muistikortille tallenne tut. Kussakin kuvassa on erilainen kirkkausaste.