Sony Xa2es Cd Player

Ja onhan se mielettömän hyvä edelleen tänäkin päivänä! Viimeksi muokattu: 4. Vastavaavasti tässä on pieniä lastentauteja, mutta niin hieno ääni. Mulla on Obh nordican voh PekkaY Hifiharrastaja. Nyt kun tämä formaatti on kovaa vauhtia siirtymässä mullan alle onkin sopiva hetki syventyä CD-soittimen sielunelämään, ainakin pintapuolisesti:.

Kategorie:CD-Player

Joo joo vitsit sikseen ja traktroit hiiteen. Olen ollut erittäin tyytyväinen Sphinx MS Project 32 sen soittimeen. MPS Hifiharrastaja. Minulle, jos ei muille. Ja onhan se mielettömän hyvä edelleen tänäkin päivänä!

sony xa2es cd player

Navigationsmenü

Massamedia New media New comments. Nyt jo soitinta testaillessa huomas kans että tulikin kuunneltua koko levy kerralla, vaikka kakella saisikin skippailtua vs. Saattokohan olla jopa panasonic? Sehän oikeasti kuulostaa paremmalta! Puhutaan vaikka huonoista cd soittimista välillä. Foorumi Uudet viestit.

ulefone youtube

Cd soitinkeskustelu | Page 37 | Foorumi

Kysely DIY tapahtuman järjestämisestä, kerro mielipiteesi. Olis halvalla myynnissä Torissa. Kelkka on vain laite, joka vie levyn lukukoneistolle. Joskus 15v sitte Sony oli ja Philips teki kohtalaisia lajissaan,mutta se on mennyttä aikaa. Uskon kyllä että on kuultavia eroja. Sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröityä kirjoittaaksesi tänne.

cd-player from the E.S. series by SONY cdp-XA2ES – Catawiki

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön. Edellinen 1 … Go to page. Sitten siirretään kansi kiinni omin sormin. Olin väärässä sirinää kuului myös optisella siksi lähdin ihmettelemään ja hutkimaan. Vika korjaantuu ohjelmapäivityksellä. Alkoi syventyminen tämän sirinäsirkkelin saloihin. Viimeksi muokattu: 8.