Specs Huawei Mate 20

Yksityiskohtia tallentuu edelleen enemmän kuin pääkameralla otetusta kuvasta rajaamalla, mutta suorituskyky ei yllä samalle tasolle kuin päivänvalossa. Pyöristettyjen muotojen ja materiaalien sulavien saumojen ansiosta laite istuu mukavasti kouraan. Pakkauksen sisältö on hyvin samankaltainen edeltäjämallin kanssa. Värinähälytys Kyllä. Jotkut Mate 20 Pro —yksilöt ovat lisäksi kärsineet näyttöpaneelin vihertävistä reunoista, eikä Huawei OLE toistaiseksi antanut mitään virallista tiedotetta ongelmaan liittyen.

Huawei Mate 20 Pro tekniset tiedot

Universal Serial Bus-massamuisti Kyllä. Kuulokkeet Ei. Näyttö valaisee sormen tunnistimen kohdalta turkoosilla valolla lukemisen helpottamiseksi. Näyttö on oikeen mainio. Mate 10 Pron mukana.

specs huawei mate 20

Yhteenveto

Zoomauspainiketta painaessa kamera vaihtaa neljän eri vaihtoehdon välillä — 0,6x, 1x, 3x ja 5x. Käyttäjä voi halutessaan parantaa pelisuorituskykyä laskemalla näytön tarkkuutta Full HD- tai HD-tasolle puhelimen asetuksista. Proximity Joo. Tunnistimen toimintanopeus ei myöskään OLE aivan Huawein tavanomaisten tunnistimien tasoa. Tätä on luonnollisestikin hankala katsoa suuremmissa määrin läpi sormien, kun kyseessä on tuhannen euron puhelin. Sen sijaan yhdennäköisyys Samsungin Galaxy S9 —mallien kanssa on vähän liiankin selvä.

polaroid instax wide 300

Huawei Matee 20 Pro -määritykset ja -ominaisuudet

Alapäätyyn sijoitettu korttikelkka on hieman valtavirrasta poikkeava ratkaisu, mutta sitäkin uniikimpi on Mate 20 Pron tukeman muistikortin tyyppi. Satunnaisesti sormen tunnistamisessa esiintyi kuitenkin ylitsepääsemättömiä ongelmia ja tunnistautumiseen piti lopulta käyttää kasvoja tai PIN-koodia. Käsivaralta on kaikki io-techin System to Plan Early Childhood Services huawei mate 20 esillä oleminen esimerkkivideot kuvattu, niin myös nämä Mate 20 Pro videot. Upload Speed Mbps. Mate 20 Pro on yksi markkinoiden edistyneimmistä puhelimista, mutta testikokemustemme perusteella sitä on mahdotonta suositella varauksetta. Yleisesti ottaen parhaan mahdollisen kuvan ottaminen eri tilanteissa on Mate 20 Prolla liian hankalaa, sillä käyttäjän on ymmärrettävä eri kuvaustilojen ja asetusten erot sekä osata hyppiä itse niiden välillä. Toteutus on toimiva ja tyylikkään näköinen.

Huawei Mate 20 -määritykset ja -ominaisuudet

Proximity Joo. Älypuhelin voidaan laskea turvallisesti veteen ja viedä suihkuun sen vesitiiviyden vuoksi. Otimme esimerkkikuvat valoisassa ja hämärässä havainnollistaaksemme asiaa. Universal Serial Bus-massamuisti Kyllä. Tekninen toteutus edustaa Matee 20 Prossa suurimmilta osin markkinoiden huippua.