Stabila Laser Measure Nz

Toiminnot Asennusohje 7. Aseta vaimennus alimmalle mahdolliselle arvolle joka antaa vakaan nopeuden näytön. Ahti Lahti 6 vuotta sitten Katselukertoja:. Poraa 50 mm reikä. Se laskee ja näyttää keski- maksimi- trimminopeuden, osa- ja kokonaismatkan. Tärkeää Instrumentin ja anturin asennuksessa sattuvat vahingot ovat yksinomaan omistajan vastuulla.

Speedohealer V4 Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. Tässä ohjeessa: Paina tarkoittaa paina korkeintaan sekunti nappia. Säädettävä vaimennus nopeudelle ja trimmille antaa vakaan näytön kaikissa olosuhteissa. Poraa 50 mm reikä. Varoitukset Laite on vesitiivis etupuolelta. Lähettää ja vastaanottaa NMEA dataa muilta laitteilta. Installation Manual.

stabila laser measure nz

Hälytin hälyttää, samoin ulkoiset hälyttimet jos niitä on: Symboli vilkkuu Kello laskee alas Käynnistä starttikello 1 Kello käynnistyy painamalla säädä starttiaikaa, ks Jokainen instrumentti voidaan nimetä instrumenttiryhmään ks , askel 3. Navman on Navman NZ Limitedin rekisteröity tuotemerkki. Johdanto 2. Aseta nopeuden tarkkuus: 1 Paina useita kertoja kunnes Nopeuden Vaimennus on näytössä: Tarkkuus 0.

react lihashuoltovasara akun kesto

Aurinko-C20 V asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Laite saa virran veneen akusta. Takuu ei korvaa taustan kautta tapahtuneita vesi- ja kosteusvaurioita. Vikakoodit 7. Nopeus Näyttää nopeuden, keski- max- trimminopeuden.

Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua. Lyhyt käyttöohje SiMAP-mittaus Valikko painike Nuolinäppäimet:. FISH Toimintaperiaate: 1.