Steelseries Arctis 7 White Noise

Näytä ostoskorin sisältö. Ei voi samaan aikaan tietokoneen kanssa langattomasti yhdistettynä yhdistää kahteen bluetooth laitteeseen multipoint bluetoothin välityksellä, mutta yhteen laitteeseen voi. Johdon toisen pään liitin on kuitenkin Steelseriesin oma keksintö, joten näiden luurien kanssa on pakko käyttää firman johtoja. DTS Headphone:X v2. Keskustelun aloittaja Steve Rambo Aloitettu Hinnat näkyvät vain verkkokauppaan kirjautuneille käyttäjille. Steelseriesin omat liittimet.

Arvostelut

Jos joku soittaa kun pelaa, se hiljentää koneesta tulevia ääniä ja normaalilla volumella tulee sitten puhelu. Steelseries verrattuna sen sijaan nämä Pro Wireless kuten myös 7 vievät omasta mielestä mukavuudeltaan. Eli jonkin verran pohjaa on mihin verrata. Kantama on kuulokkeissa hyvä. Netistä sain lukea etteivät nämä välttämättä istu isoimpiin melonoihin, mutta minun 60cm ympäryksen meloniin istuvat juuri ja juuret mukavasti.

steelseries arctis 7 white noise

Asiakaspalvelu

Äänimaailma tietokoneella räjähti mukavasti kattoon! Etsi vain otsikoista. Nyt kun perheenlisäystä tuli niin tuo webbikameran mikrofoni päästää läpi kaiken vauvan rääkymisen, eikä kukaan jaksa sitä Discordissa kuunnella Mukana toimitetaan johto 3,5mm liittimeen kytkemiseen. Tästä siis olikin haave että Steelseries julkaisi Arctis 7 tyyppiset vaihdettavalla akulla, ja nyt tulikin nämä Arctis Pro Wireless.

pyykkiteline kattoon ikea

STEELSERIES | Yritysten Verkkokauppa

Pelaaminen Peliohjaimet ja -tarvikkeet Pelikuulokkeet Tuote Kritiikit. Parempaa taitaa vaatia vain striimaajat, ja taitavat hekin useimmiten joka tapauksessa hankkia erillisen mikin. Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset. Steelseries arctis 7 white noise ostako. Eli siinä mielessä hinta ei Object Linking and Embedding mitenkään ennennäkemätön, ja Arctis Pro Wireless mielestäni kyllä lunastaa hintansa noihin verrattuna. Minulla ei Object Linking and Embedding tullut vielä tarvetta käyttää johtoa, mutta koen silti kuluttajalle negatiiviseksi asiaksi. Eli hakusessa joko pöytämikki joka ei päästä läpi näppäimistön ääniä saati muuta taustamelua, tai sitten joku Modmic tyylinen ratkaisu.

STEELSERIES Arctis 7 White Edition | B2B Solutions Oy

Hifostelijöillä langattomuus on automaattisesti paskaa. Pelien äänet heräävät eloon ympärilläsi ja erotat kaikki äänten yksityiskohdat ja suunnat uskomattomalla tarkkuudella. Mitään Dolbyn surroundia tukevaa peliä en OLE vielä kokeillut, tai ylipäätään suoraan surroundia tukeva. Tai ainakin itseäni haittasi. En myöskään saanut Arctisin Bluetooth-ominaisuutta toimimaan puhelimeni kanssa tyydyttävästi.