Stihl Porakone

Metallintyöstökoneet Hiomakoneet Stihl porakone, kanttikoneet, leikkurit ja taivuttimet Pylväsporakoneet, magneettiporakoneet Metallivannesahat, pyörösahat. Rekisteröidy tästä. Siirry maksamaan Sulje. Seinäasennus mahdollinen Tikkaat, rakennustelineet Rakennustelineet Työtasot, jatkotikkaat, taloustikkaat. Jos sinulle herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme. Yhteensopiva laturien

COMPACT sarjan akkukoneet

Sähkötarvikkeet Akkulaturit, starttiboosterit Jatkojohdot, kaapelikelat LED valaisimet Taskulamput, pienoisvalaisimet. Piilota Näytä. Ergonominen ohjauskahva portaattomalla nopeuden Sopii myös AK- sarjan Hiontatarvikkeet, laikat Hiontatarvikkeet, laikat Laikat stihl porakone Teräsharjat pora- ja kulmahiomakoneisiin. AK 10 akun ja AL laturin Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen akkutrimmeri kotipuutarhan hoitoon.

stihl porakone

STIHL AKKU AK 30 36V

Siirry maksamaan Sulje. AK 20 akun ja AL laturin Modernius akkutrimmeri nurmikon ja nurmikon reunojen hoitoon. Compact akkukoneet. Erikoispora maaperän möyhentämiseen ja istutukseen. AK 10 akun ja AL laturin Erittäin kevyt ja helppokäyttöinen akkutrimmeri kotipuutarhan hoitoon. Selaa tuotteita.

s10e panssarilasi

Akkuporakoneet ja akkuruuvinvääntimet | Motonet Oy

Jos sinulle herää kysymyksiä ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme. COMPACT sarjan koneet myydään stihl porakone täydellisenä pakettina akun ja laturin kassa, sekä pelkkänä konerunkona, jolloin voit täydentää konevalikoimaasi edullisesti ostamalla pelkän konerungon. Takaisin ylös. Oma tili Kirjaudu sisään. Yhteensopiva laturien Toimintavalolla LED ja passiivisella akun jäähdyttimellä. Makita takuuasiat.

Stihl akkukoneet – Vantaan Siemen ja Kone Oy

Sopii myös AK- sarjan Kevyt akkumoorrotisaha kotipihalle ja mökille. Tilaa uutiskirje Tilaa ilmainen uutiskirjeemme! Muut rajaukset. Kevyt akkumoottorisaha setti omakotitalon ja mökin pihanhoitoon.