Sulo Ruokalista

Etsitkö gluteenitonta ruokaa? Sulon juhlat ja kokoukset Sulo Kajaani. Pidetään huolta toisistamme Vieraidemme ja sulo ruokalista hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Lähetä kuvat. Sulo tarjoaa herkullista gluteenitonta vaihtoehtoa lounaaksi. Bistro Casa Bianca. Täältä saa myös salaattipöytää.

Ruokalistamme

Etsitkö gluteenitonta ruokaa? Kun vierailet lounasmenu. Etkö vielä OLE jäsen? Lisätietoja evästeistä. Katso päivän lounaslista ja tule lounaalle! Katso mitä tänään lounaaksi, tutustu viikon lounaslistoja ja valita lounaspaikkoja suosikiksi sulo ruokalista -painiketta ravintolan nimen vierestä. Osuuskauppa Maakunta on Suomen innostavin työpaikka!

sulo ruokalista

Tiistai, 31/05

Maistuva ruoka? Lähetä kuvat. Pidetään huolta toisistamme Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai. Valitse kieli — kielitiede.

triangle 205 55r16 91v

Lounas Sulo, Kajaani

Sulon rento asenne houkuttelee sulo ruokalista pidemmänkin kaavan mukaan puuhiiliuunin savuisten aromien ja viinielämysten parissa. Valitse kieli — kielitiede. Lounas 12, pöytiin tarjoiltu pääruoka. Jaa kokemuksesi tuhansien käyttäjien kanssa! Mantelikala ja kalastajan pastavuoka ovat asiakkaiden suosikkeja.

Lounas – RAVINTOLA SULO

Sulo on keskustassa toimiva ravintola, joka tarjoaa maukasta lounasta osoitteessa: Kauppakatu 20, Kajaani. Arvostele Sulo! Näytä kartalla. Keittiö: – Sulo food and wine tarjoaa aitoja kainuulaisia makuja. Ruoka- ja juomalistat kaikki yhteystiedot.