Super Mario Sukat Ohje

Tekijän lisähuomioita. Luo vihreällä aloitukseen 72 silmukkaa ja jaa silmukat neljälle puikolle. Joulu lähestyy kovaa kyytiä, joten pukinapulaisen puikoilla riittää kiirettä. Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Mikäli vain ennätän, niin teen lapsenlapselle vielä Frozen-sukatkin ja siinähän tuo neitonen on kovin vaaleaihoinen…. Olen kirjonut kuvat sukan päälle silmukoita jäljitellen, joten super mario sukat ohje ei siinä mielessä tarvinnut huolehtia. Kettukuviointipalkin jälkeen vaihda aina valkoiseen, punaiseen ja taas valkoiseen ja tee uusi palkki.

Super Mario-sukat

Ohje esim. Lakupalikkakuvion jälkeen tehdään kaksi kerrosta punaisella jonka jälkeen aloitetaan mustavalkoinen palkkikuviointi kutomalla vuoroin kaksi valkoista ja kaksi mustaa silmukkaa. Silmukoidessa kannattaa se tehdä tässä vaiheessa varren osalta jolloin työ on helpompi käsitellä. Mikä ihana sivu! Sähköpostiosoite pakollinen Osoitetta ei koskaan julkaista. Silmukoi silmät oranssille alueelle, silmukoi myös silmien yläpuolelle hieman oranssilla lisäaluetta ja sen yläpuolelle vihreällä super mario sukat ohje.

super mario sukat ohje

Tietoja minusta

Luo punaisella 56 silmukkaa ja kudo 2o, 2n 12 kerroksen ajan. Lapsenlapselle nyt sentään on jo tehtynä Jonttulakki, ja parille isommalle lapsoselle sukat, mutta nuorimmat omasta pesueesta on vielä omiaan vailla. Pomppupelit, karttingit ja muut, menee! Omissa malleissa vahvistettu kantapää jonka tein 27 silmukalla. Vaihda lanka tämän jälkeen jälleen vihreäksi ja kudo kunnes on kärkikavennuksien aika.

xiaomi 1c home assistant

Knitting socks, Diy knitting, Knitting inspiration

Nyt löysin Marion- ohjeistot, kun on pyydetty Mario-sukat. Joustin tällä kertaa valepalmikkoa, joka on mielestäni ihan ykkösjuttu kuvioneulesukissa. Etsiskelin Pinterestin ihmeellisestä maailmasta lähinnä hamahelmikuvioita liittyen Super Marioon ja tällainen lopputulos. Tunnisteet: englanninlakritsiakarkkisukatkuvioneulontavillasukat. Log in now. Ilmoita uusista kommenteista sähköpostilla. Lähettänyt Kati klo

Suloista sekametelisoppaa: Super Mario villasukat tyttärelle

Paluuviite: Arkistoihin unohtuneet Supermajji seikkailee! Ooh, kiitos. No, hätäkös tässä, kerranko sitä itse paperille mallailee, olkoonkin että siistiä kaaviota ei mallailemalla aikaan saa. Sopivat noin kokoiseen jalkaan. Aiheeseen liittyy.